sunnuntai 17. elokuuta 2008

Esipuhe

Tämä on ensimmäinen blogikirjoitukseni. Syy blogin perustamiseen on halu kirjata ylös tärkeitä tapahtumia ja jakaa niitä kavereiden kanssa. Jos joku muukin sattuu kiinnostumaan turinoistani, jotka koskevat lähinnä käsitöitä ja koiria, erityisesti mäyräkoiria, ihmettelen sitä suuresti.
Käsitöiden tekijänä en ole ammattilainen enkä sellaiseksi tähtääkään, neulon ja virkkaan omaksi ilokseni eikä taidot päätä huimaa. Lankaa hamstraan innokkaasti.
Toinen ja tärkeämpi syy blogin perustamiseen on se, että perheeni kasvaa pian pienellä koiravauvalla. Koska tiedän, että monet ovat kiinnostuneita tämän pitkäkarvaisen kääpiömäyräkoiran kotiinsaapumisen ja kasvun seuraamisesta, ajattelin, että näin blogin kautta se saattaisi olla helpompaa. Minulla on siis ennestään pkku (jos et ymmärrä tätä lyhennettä, tutustu vaikkapa Suomen mäyräkoiraliiton sivuihin, mistä löytyy perusfaktat mäykyistä) Decu eli Deeku, joka on nyt noin 4,5-vuotias ja kahden pentueen isä. Kuva Decusta on otettu keväällä samana päivänä kuin sen tuorein pentue syntyi. Nyt Decu saa siis pikkuveljen, Victorin. Lisäksi koiraperheeseeni kuuluu kiinteästi vanhempieni luona asuva karkeakarvainen saksanseisoja Kuuno, joka on nyt vuoden ja viiden kuukauden ikäinen parrakas nuori mies. Kuvassa Kuuno loikoilee viime kesänä mustikkamättäällä.

Victor saapuu siis meille perjantaina eli viiden yön päästä ja täällä jo kovasti odotellaan pientä karvahousua :)

Ei kommentteja: