perjantai 19. helmikuuta 2010

Hello Kitty, epäonnistunut

Sain eilen valmiiksi 6-vuotiaalle kummitytölleni tekemäni Hello Kitty -pipon. Tarkoitus oli siis tehdä Hello Kitty, mutta lopputulos ei todellakaan ole onnistunut eikä muistuta mallia. Harkitsen vakavasti ommeltujen silmien, nenän ja viiksien purkamista, vaikka se on tuskaista hommaa. Naama kokonaisuudessaan on liian korkealla, sitä pitäisi laskea lähemmäksi resoria; nenä ei ole kohdallaan silmien välissä. 

Hello Kitty -pipo

malli: omasta päästä

lanka: Gedifra Easy Soft valkoinen ja Mondial Sidney valkoinen, yhteensä 52 g. Mustaa La Alpacaa ja keltakirjavaa muliinilankaa kirjailuun.

puikot: 4 mm Knit Picks -sukkapuikot

koko: 6-vuotiaalle (mahtuu kyllä mullekin ympäryksen perusteella, muttei yllä korville)

Harmittaa tosi paljon ruveta purkamaan, mutta ei kai tässä muukaan auta. Silmien ja nenän kohdistaminen oli huomattavasti hankalampaa kuin oletin. Neuloin kaksinkertaisella langalla, merinovillaisella ja mohairlangalla, molemmista vain hyvää sanottavaa. Pinta on mukavasti kevyen pörröinen muttei liian karvainen, hyvin pehmeä ja varmasti lämminkin. Mohairlanka on tietenkin tosi ohutta ja meinaa katketa ommeltuja silmiä ratkottaessa, kun tarkertuu huomaamatta saksenkärkiin. Äh ja pöh, en tykkää.

Kun nyt tätä purkamaan joudun, niin haluan sitten lisätä sen rusetinkin vasemman korvan viereen. Pinkin rusetin, tietenkin!

1 kommentti:

hannimyy kirjoitti...

Älä vaan pura, vaikkei olekkaan ihan just Hello Kitty niin silti aivan ihana pipo! Piti tulla kurkkimaan mitä täällä tapahtuu, kivaa kun olit käynyt kommentoimassa mun blogia :)