perjantai 20. maaliskuuta 2009

VSP-Vikke

Wictor Härvelistä on kasvanut reipas nuori mies, ikääkin on pian 9 kk. Viime lauantaina avasimme Viken näyttelyuran herran ensimmäisessä oikeassa näyttelyssä, Tampereen kansainvälisessä koiranäyttelyssä, mätsärissähän kävimme jo tammikuussa. Olimme harjoitelleet etukäteen kotioloissa ja vähän kavereidenkin luona näyttelyhihnassa nätisti kävelyä, paikallaan seisomista ja tietysti hampaiden katsomista. Emmijiikin uskaltautui kakaransa kanssa kehään orastavasta paniikista huolimatta...


Kuinka ollakaan, Viktor esiintyi vain himpusti liioitellen kuin olisi syntynyt kehään! Ei puhettakaan toisten koirien perään vetämisestä, hihnan repimisestä tai hyppimisestä, seisominenkin sujui jopa paremmin kuin kotona! Tuomari piti Wikestä ja tulos oli, että Viki valittii viidestä urospennusta parhaaksi ja se sai kunniapalkinnon sekä pääsi kisaamaan rodun parhaan pennun ruusukkeesta parhaan narttupennun kanssa! Arvostelukin oli pelkästään kehuva. Kaiken kaikkiaan Viktor oli lopulta VSP-pentu (vastakkaisen sukupuolen paras pentu), kun narttu vei ROPin. Mamikin oli niin yllättynyt ja äimänä koiransa mallikkaasta esiintymisestä, että ei ehtinyt tuupertua kehään jännityksestä... :)


Kuvassa Viktor poseeraa tyylikkäästi vessassa pesukoneen päällä palkintojensa kanssa: pokaali tuli VSP-pennulle, takana vasemmalla VSP-ruusuke ja oikealla KP-ruusuke, palkintopuruluu unohtui kuvasta :/ Yhteensä pentuluokkaan oli ilmoitettu 10 pentua, 5 urosta ja 5 narttua. Paikalla oli myös koko Viktorin pentue, joista Rico-veli oli uroksista toiseksi paras, tytöt Wiivi ja Tessa esiintyivät naisellisen hienostuneesti narttujen pentuluokassa. Oli tosi mukavaa nähdä koko pentue koossa yhtä aikaa! Tästä on hyvä jatkaa uusiin koitoksiin, seuraavaksi jo virallisen tuloksen junioriluokkaan.

Ei kommentteja: