perjantai 24. huhtikuuta 2009

Daisy ja Oscar 1v!

Decun toinen pentue viettää tänään ensimmäisiä oikeita synttäreitään. Tässä tänään vuoden vanhat Oscar ja Daisy viime vuonna toukokuun lopulla noin kuukauden vanhoina. Decu-isä on ylpeä jälkikasvustaan (myös ykköspentueestaan, jonka molemmat tytöt ovat tänä keväänä tehneet Dekusta isoisän :) ja lähettää nuorimmaisilleen onnittelut, joihin yhtyy koko meidän sakki!

Dekun Daisy-tytär asuu Norjassa emmekä ole ainakaan toistaiseksi saaneet tilaisuutta tavata, mutta Oscar-pojan tapasimme muutama viikko sitten mätsärissä. Kuva on vähän kehno, mutta kertoo, että samaa näköä löytyy isästä (oik.) ja pojasta (vas.).

Wictor ja Decu tapasivat jokunen viikko sitten pitkästä aikaa, koska Deku oli ollut minun luonani ja Wiki mummun hoivissa. Jälleennäkemisen riemu oli taas selvästi havaittavissa, mutta malttoivat pojat hetkeksi pysähtyä kuvattaviksikin.


Viktor nautiskeli kevätauringosta sängyllä, mukavuudenhaluinen nuori herra kun on. Olemme menossa toukokuun puolivälin paikkeilla Varkauteen näyttelyyn, jossa Vikke esiintyy ensimmäistä kertaa junioriluokassa. Myös Oscar tulee paikalle, mikä on tosi hauskaa. Oscarille näyttely onkin ihan ensimmäinen oikea näyttely, Vikellä on jo kokemusta Tampereen kv. näyttelystä maaliskuulta. Vähän jo jänskättää :)

Neulerintamalla on ollut varsin hiljaista, johtuen kiireistäni, joilta en ole ehtinyt juuri puikkoihin tarttua. Lisäksi minulla on kaksi antiapuria, joista Viktor raatelee kaikki kerät, jotka hampaisiinsa saa, ja Deku estää työn mittailun käymällä neuleen päälle makaamaan. Eikä tietenkään suostu hievahtamaankaan. Ja ryntää paikalle, vaikka olisi täydessä unessa ja yritän laskea neuleen varovasti lattialle ottaakseni mittoja. Tätä kuvan hupputunikaa olen neulonut syksystä lähtien Dropsin ohjeella. Takakappale on valmis ja etukappalekin oli aika pitkälle valmis, kunnes Viktor kerran pääsi sopivalle hollille, kun pojat olivat keskenään kotona, purki etukappaleen toista puolta jokusen rivin ja raateli kaikki odottavat kerät pitkin lattiaa... Sen jälkeen on into saada neule valmiiksi ollut entistäkin heikompi :/


Ei kommentteja: